רישום של גופים משפטיים צ

האפשרות הנפוצה ביותר ואמין רישום המגורים היתר של הרפובליקה הצ'כית (אשרת שהייה בצ'כיה) הוא רישום היישות המשפטית הצ'כית (SRO). מייסדי ישות משפטית רשאי להיכנס כיחידים, ואנשים משפטי. שותפים עסקיים הם זרים או אזרחים זרים משפחה יכולים להיכנס ישות משפטית כמו נותני החסות ועושים עסקים בצ'כיה. היבט חשוב של מימוש שלהם תוכניות בצ'כיה דווקא נוכחות של ישות משפטית כמו אדם טבעי או יישות משפטית זר רשאי לרכוש נדל"ן אדמה אמיתי, רק ישות משפטית רשום ברפובליקה הצ'כית. ההלוואות למשכנתאות לזרים אחד הבנקים הצ'כית אפשרי רק אם ישות משפטית, שם הזר הוא המייסד, ואת התנאים הטובים ביותר של ההלוואה ניתן לקבל רק אם המשרד "אפס", כלומר החדשה שנוצרה, ללא כל ההיסטוריה הפיננסית ברפובליקה הצ'כית.

במקרה של אחת המשפחות, ההורים והילדים הם בדרך כלל מעל גיל 18 מייסדי החברה מיוצרים, והם הולכים חבילת המסמכים הדרושים להגשת כדי צ הקונסוליה תמורת ההנפקה של ויזה עסקית לטווח ארוך (סוג ד '). על הילד (רן) הולכים צריך את המסמכים אשר בטענה הם מסמכים של הורה אשר נציג אחראי (zastuptsem) במונחים כלכליים וחברתיים, בעת מגוריו של הילד בישראל. חוק על איחוד משפחות מאפשר לילדים לקבל מעמד של הורה ולחיות עם המשפחה בצ'כיה. שותפים עסקיים אשר להקים חברה בצ'כיה וקיבל מעמד של תושבות והוא יצטרך את הזכות לאיחוד משפחות על פי חוק. כדי להתחיל בהליך של רישום אזרח זר הוא מספיק כדי לקבל דרכון, תעודת לידה, תעודת יושר וכן התייחסות הבנק. בקר אישור נוטריון של שתי המעצמות של התובע, תחילה בפתיחת ישות משפטית, השני לפתוח חשבון בנק עבור אדם המשפטי בעתיד, כדי להפוך אותו לבירה מורשה נדרש גם אם הישות רשום דרך מבנה מתווך. יפוי כח תקן יכול להינתן על ידי נוטריון בארץ הביתית שלך כדי לשלוח דואר המעצב של הרפובליקה הצ'כית. במקרה זה, ייפוי כוח לתרגם הצ'כית, מוסמך בית המשפט מתורגמן נחשב מתאים לבצע פעולות המפורטות בצו.

קיימת גרסה של ייפוי כוח בצ'כיה, ובמקרה את הטקסט של ייפוי כוח הוא עשה בשפה הצ'כית מאושר על ידי נוטריון או הצ'כית עורך דין. הנוכחות של סמכות החתימה זר לאומי בבית נוטריון או עורך דין, כמובן. בסיס לעיבוד מסמכים חברה החדש שנוצר, חברת הצ'רטר, את הבקשה, מסמכי רישום היזמים יש רק נוטריון או עורך דין פרטי. הוקמה לאחר ומאושר ע"י אמנת החברה (notarsky שיא), השלב השני צריך להיות הליך פתיחת חשבון בנק זמני של אחד הבנקים הצ'כית. ב חשבון פתוח חייב לתרום סכום של הבירה מורשה של 200 CZK 000 (8.000 € בזמן הכתיבה) ואישור של הבנקאי הזמינות של הכספים בחשבון. רישום ישות משפטית לאחר הגשת כל המסמכים הדרושים תהיה העיר בית המשפט בפראג, כאשר המגורים ממוקמת בפראג. אם המגורים ממוקם אחר הרפובליקה הצ'כית העיר, ולאחר מכן קיים סניף של בית המשפט, שבו זה אפשרי לביצוע הליך זה. כל המסמכים שהוגשו לרישום חייב להיות מאושר על ידי נוטריון הצ'כית. מעיון במסמכי רישום של ישות משפטית חדשה בתוך עובדת שבעה הימים. קבלת מסמכי הרישום הוא באמצעות הדואר, לכתוב את המשרד מגיע המגורים. עם קבלת מסמך הרישום חייב להתבצע בתוך 30 ימים לערער פקוח מס של האזור שבו את הכתובת של החברה. להגיש את הבקשה לרישום מס של הישות החדשה. בעניני עסקים תמיד כדאי לפנות ל אינטל. כל התהליך המתואר לעיל רשאי לממש ייפוי כוח כללי על מבצע שלך או נציגו. הפיכת ישות משפטית מאפשר אזרח זר הוא המייסד והמנהל, כדי להתחיל את ההליך: 1. השג לישיבת ארעי בצ'כיה (ביחידות של קונסוליות צ'כיה) 2. ביצוע הלוואה ישות משפטית משכנתא בבנק בצ'כיה. 3. הפיכת רכוש אדם משפטי רכש. 4. הפיכת הישות המשפטית של מסחרי (עסקים) הלוואות הלוואות. 5. רישום במשרד העבודה, לביטוח לאומי ולביטוח בריאות, וכן מייסדי החברה של החברה יכול לקבל ביטוח (VZP חברת ביטוח) המאפשר מלא רפואיים מבצעית שירות בתי חולים בצ'כיה לספק פנסיה על גיל הפרישה של אותם אנשים עם שכר זה יהיה גירוש קבע. נוכחות של ישות משפטית בצ'כיה מאפשר לך לארגן את הרישיון (ים) לטופס המתאים (ים) של פעילויות להקים עסק. איוב מציעה למעסיקים הצ'כי עשוי בחוזה בין המעסיק שלך על ידי הענקת העובד (ים) של כל התמחות. קבלת היתר מגורים. Multivisa (סוג ד ', № 65), מעוצב על בסיס הקיים בשטח של הישות המשפטית הצ'כית, היא מאפשרת הארכת ציות לחוקים ולתקנות של המדינה למשך שנתיים, ומגורים בתנאי במשך יותר מחמש שנים יכול להגיש בקשה לתושבות קבע לרפובליקה הצ'כית – multivisa במשך 10 שנים. צריך שים לב שכל רכשה מעמד של אזרח מגורים צ'כיה זר יכול לקבל את זה וקרובי משפחה שלו (ילדים, הורים, בני זוג). האפשרויות של התנועה עם מדינות האיחוד האירופי צ multivisa לפתוח את הגבולות של כל מדינה, עבור עסקים ופנאי ותיירות. הפיכת ישות משפטית בנוכחות המסמכים הנדרשים הוא בזמן של חמש עד 10 עובדים הימים. שלך אפשרי ללא נוכחות של זרים בצ'כיה, על בסיס הסמכויות שלהם על ידי חתימה על ייפוי כוח.

About

Categories: כללי תגיות: